sâmbătă, 7 iulie 2012

First love...

Ştiu că înaintea mea Diana a făcut o postare despre dragoste.Însă,eu vă voi scrie despre dragostea care nu se uită niciodată:prima dragoste.Să începem mai întâi cu definiţia acestui cuvânt(preluată din DEX):
DRÁGOSTE, dragoste, sf. I. Sentiment de afecțiune pentru cineva sau cevaspec. sentiment de afecțiune față de o persoană desex opusiubireamor. ◊ Locadv. Cu (multădragoste sau cu toată dragostea = cu (multăplăcere, (foartebucuros. ◊ Locvb. Aprinde dragoste de (sau pentrufață decineva (sau de ceva) = a se îndrăgosti de cineva (sau de ceva). ◊ Expr. A avea dragoste = a-iplăcea ... A se topi (sau a se sfârșia muride dragoste pentru cineva = a iubi pe cineva cu patimă. ♦ (Concr.Ființă iubităpgener.ceea ce constituie obiectul iubirii cuiva. ♦
   Prima mea dragoste nu a fost la 5,6,7,8 ani,ci la 12 :)).Într+adevăr,însă cum era de aşteptat,a fost ceva trecător.Prima dată fetelor,fiţi sigure că băiatul pe care îl placeţi nu este doar "de treabă" dar şi că are un anturaj bun.Fiţi sigure de ceea ce simţiţi şi ceea ce vreţi defapt cel mai mult!
                                                                                                                   Pupici,
                                                                                                                              Evelinne.

2 comentarii:

  1. de ce va credeti voi adolscentele asa cunoscatoare de viata??????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ne credem atotstiutoare,pur si simplu spunem ce simtim!Cat despre definitie,am precizat ca este preluata din DEX.Nu stiu cu cine va certati,dar sper sa rezolvati problema.:)

    RăspundețiȘtergere