duminică, 8 iulie 2012

Tendintele veri 2012

  Moda s-a schimbat de la an la an , iar noi acum iti aducem la cunostiinta tendintele verii 2012!

Top-uri scurte


Aceste top-uri arat amai multa piele, deci sunt mai indraznete. Fie ca alegi modele intr-o singura culoare sau cu printuri, nu uita ca trebuie sa ai un abdomen perfect daca vrei sa porti asa ceva.
Pantaloni scurti

In vara 2012 se  poarta pantalonii scurti. Sunt o tendinta puternica, indiferent de material (denim, piele, panza), culoare, imprimeu sau croiala (talie inalta sau joasa, largi sau stramti).

Imprimeuri florale

Dupa cum poate si observat deja, imprimeurile florarel domina podiumurile de moda de cateva sezoane. Si pe buna dreptate... ce poate fi mai feminin, proaspat si cu aer de libertate, decat o tinuta cu imprimeuri florale.

Clasicul va fi mereu la moda, insa din cand in cand parca avem nevoie de altceva, de un detaliu sau un accent diferit... Pentru vara 2012, designerii au venit cu o idee interesanta: asimetria, care se poate gasi la tivurile fustelor, rochiilor, ba chiar si a jachetelor...

Imprimeuri de inspiratie animala

Animal print-ul va fi si el mereu la moda, insa in 2012 vine cu o schimbare majora. Pana si clasicul imprimeu leopard, iubit si urat in egala masura, isi leapada culorile clasice si apare intr-o varietate de nuante si jocuri. Prin aceeasi schimbare trec si imitatia de piele de sarpe sau crocodil, insa la fel de trendy sunt si imprimeurile haioase, cu animalele pe care le iubim mult: pisici, pesti, soparle, caini, pasari.
Combinatia alb-negru

Desi alb-negru este o combinatie pentru tinute clasice, formale, pentru primavara-vara 2012 designerii au adus un suflu nou: tinute jucause, pline de stil, sic, cu suprapuneri de materiale si texturi.



Gatul barca

In ciuda faptului ca gatul barca nu dezvaluie decolteul, acest element este in tendinte. Incadrat mai degraba la tendintele romantice pentru primavara-vara 2012, gatulbarca scoare in evidenta linia umerilor si le accentueaza frumusetea.



Moda de budoar

Elementele caracteristice modei de budoar revin in atentia designerilor pentru sezonul primavara-vara 2012: materiale transparente, tivuri din dantela, volanase si decolteuri adanci - toare acestea vor fi la moda in anul care vine.



Chic-gloss - stralucire si eleganta

Daca vrei sa fii in centrul atentiei, atunci categoric trebuie sa adopti acest trend: rochii, bluze, pantaloni, pantofi stralucitori, esarfe si maieuri - toate sunt elemente de incorporat in orice tip de tinuta. Se merge pe multe nuante de straluciri, de la clasicul argintiu si auriu, pana la nuante de smarald si albastru electric.

 Cu dragoste si sinceritate , xDiia :)

2 comentarii:

  1. Papusa,ia citeste aici:
    -se scrie "tendintele" nu "trendintele"(prbl te chinuie moda traducerii din engleza);) ;
    -in conteztul "iti aducem la cunostiinta tendintele veri 2012!" cum zici tu "veri" se scrie cu doi "I",ca sa sti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cateva greseli gramaticale facute din graba.Nu trebuie sa va inpacientati pentru asa ceva :D

    RăspundețiȘtergere