miercuri, 4 iulie 2012

Beauty tips for summer:part.1


  Fi frumoasa si incantatoare si vara aceasta. Uite urmatoarele noaste sfaturi !
Spune stop fondului de ten, si spune bun-venit cremei!
Daca nu va puteti gandi la posibilitatea de a iesi din casa fara fond de ten, folositi in schimb o crema de fata colorata, dar va avertizam, s-ar putea sa nu mai folositi niciodata fondul de ten.
Este mai usoara ca fondul de ten, dar acopera imperfectiunile pielii. Fondul de ten pare sa se topeasca pe fata, insa crema de fata nu va face asa.
Majoritatea femeilor se bronzeaza vara, asa ca ar trebui sa folositi o nuanta mai inchisa decat pe timpul iernii. Cel mai bine ar fi sa alegeti o crema colorata care are si factor de protectie solara.
Culorile Veri!
Daca doriti sa va aratati degetele de la picioare vara asta, vopsiti-va unghiile intr-o culoare amuzanta si aprinsa. Alegeti de exemplu un roz aprins care arata bine pe toate nuantele de piele si mai ales pe pielea bronzata.
Atunci cand alegeti o culoare pentru lacul de unghii, tineti cont si de culoarea sandalelor dvs. Nu doriti ca culoarea unghiilor dvs sa nu se potriveasca cu cea a incaltamintii.
 Protejati-va corpul ! 
Autobronzantul Perfect
Aveti grija sa nu cadeti in capcana autobronzantelor portocalii. Alegeti cu grija produsul potrivit si care are o culoare naturala. 
Nu lasa machiajul sa se topeasca la soare..
Vi se intampla vara de vara ca fardul de pleoape sa va curga? Folositi un tus pentru ochi si rimel rezistent la apa. Exista produse speciale pentru vara si care in plus rezista foarte bine la apa, asa ca aveti de unde alage.
Nu te teme de Luciu !
Nu va dati cu prea multa pudra de teama ca fata dvs transpirata va luci prea tare; mai bine, folositi servetele cu care sa va tamponati fata.


Kisses,Diia <3 !

2 comentarii: